Nemate korisničko ime? Registrirajte se!

Košarica (0) 0,00 kn

Oglašavanje

Zabavna multimedijalna slovarica na CD-u i vježbenica!

Zabavna multimedijalna slovarica na CD-u i vježbenica!
Autor:
Mirjana Martan, Katica Puškarić
Cijena:
111,00
Internet cijena:
105,00
Vaša ušteda:
6,00

Zabavna multimedijalna slovarica na CD-u i vježbenica!

Vježbenica Glasovima do slova sadržajni je nastavak vježbenice Kad glasovi zapinju i zajedno s njom čini nedjeljivu cjelinu.
Namijenjena je logopedima, učiteljima, odgojiteljima i roditeljima u radu s predškolskom i školskom djecom. Liste riječi, stihovi i crteži predstavljeni u ovoj vježbenici nastali su tijekom rada s predškolskom i školskom djecom koja su imala, i imaju, poteškoće u izgovoru glasova, glasovnom raščlanjivanju i povezivanju, čitanju i pisanju, građenju jezičnih struktura, te usvajanju i razumijevanju pojmova. Da bi dijete naučilo vještinu čitanja i pisanja, da ne bi čitalo i pisalo s puno grešaka ili napamet, neophodno je da savlada i u potpunosti usvoji glasovno raščlanjivanje i povezivanje. Ovo su najvažnije vještine koje prethode čitanju i pisanju. One su početak opismenjavanja i neizostavan zadatak u pripremi za polazak u školu. Obrađeni su svi glasovi/slova našeg jezičnog sustava, a redosljed u predstavljanju slijedi tok terapije izgovora najučestalije poremećenih glasova, pa se nastavlja glasovima koji su poremećeni kod usporenog razvoja govora i ide do onih koji su poremećeni kod nedovoljno razvijenog i nerazvijenog govora: S , Z , C , Č , Š , Ž , Ć , L , R , LJ , K , G , P , B , T , D , F , H , J , M , N , NJ , V , A , E , I , O , U (DŽ i Đ su radi ograničenog izbora riječi obrađeni samo u prvoj knjizi). Liste su sačinjene od riječi koje se koriste u hrvatskome jeziku.

 

Slovarica - zabavna multimedijalna slovarica na CD-u

 

 

Instalacija
Slovarica se pokreće bez instalacije, direktno sa CD-a i radi na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse 98, 2000, NT, XP, Vistu ili Windows 7. Pokreće se automatski ili klikom na datoteku Slovarica.


Sastavni dio Slovarice su i listići u PDF obliku koji se mogu ispisati na pisaču, tako da dijete može vježbati pisanje slova na papiru. Na svakom listiću nalazi se jedno slovo, uz opisan način pisanja te prostor za vježbu.Na dnu svake stranice nalaze se likovi iz slovarice te dijete može ponoviti ono što je naučilo kroz igru na CD-u.