Nemate korisničko ime? Registrirajte se!

Košarica (0) 0,00 kn

Oglašavanje

Kako pokrenuti i voditi posao od kuće?

Kako pokrenuti i voditi posao od kuće?
Autor:
Grupa autora
ISBN:
Matić savjetovanje d.o.o., 978-953-58996-0-0
Format:
16,5x23
Uvez:
meki
Cijena:
150,00
Internet cijena:
100,00
Vaša ušteda:
50,00

- Organizacija i uređenje kućnog ureda
- Financije i pravo rada od kuće
- Kako odabrati pravi uređaj?
- Alati za učinkovit rad
- Brojni praktični savjeti

Rad od kuće vrlo je specifičan oblik poslovanja. U inozemstvu je objavljeno mnogo knjiga o toj temi, ali ni u tim publikacijama ne postoji posebna regulativa za rad od kuće, nego stručnjaci tumače primjenu zakona na poslovanje u kućnim uredima.
Zato je ova knjiga iznimno vrijedna jer objašnjava osnove te vrste poslovanja, ali pritom daje brojne praktične savjete o mnogim vidovima i pojedinostima organizacije i zakonske regulative, npr. o troškovima najma kuće ili stana, organizaciji ureda ili pak o poreznom planiranju. Ne zaboravite na regulativu zaštite na radu.
Tehnologija je poseban izazov u planiranju osobnog poduzetništva, osobito za poduzetnice koje su prije radile u velikim organizacijama i kompanijama u kojima su za rješavanje tih pitanja zaduženi IT odjeli i računalni stručnjaci. U ovoj knjizi pronaći ćete savjete o tome kako odabrati računalnu opremu i kako poslovati “u oblaku”. Na kraju, pročitajte što o stvarnim situacijama kažu poduzetnice koje već naveliko rade same. Dogovorite s ukućanima način suradnje i svakodnevnog funkcioniranja i pokrenite posao od kuće. Vidjet ćete, nije nemoguće.

Ova će knjiga ohrabriti sve kreativne žene – odvažite se i ostvarite svoje ideje!